Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

 
 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

                «Μύρισαν» Χριστούγεννα και σας καλούμε μικρούς και μεγάλους, να διοργανώσουμε όλοι μαζί, όμορφες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.
 
 
 

                Σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, από τις 19:00 έως τις 21:00, αρχίζουμε να δίνουμε λάμψη στο σχολείο μας, στολίζοντας τους κοινόχρηστους χώρους του και την αίθουσα πολλαπλών. Ενώ το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, περιμένει τους μικρούς μας φίλους να το «φορτώσουν» με ένα σωρό παιχνίδια και στολίδια, ολοκληρώνοντας έτσι το στολισμό για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Φέρτε μαζί σας στολίδια και μαγεία πολύ.
 
 
 

                Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου, από 10:00 έως 12:00, το Εργαστήριο της Ζωγραφικής μεταμορφώνεται σε Εργαστήριο Παιχνιδιών και Κατασκευών και περιμένει όλους τους μαθητές του σχολείου μας, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, με λάμψη και χρώμα, οι οποίες θα διατεθούν στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Συλλόγου μας.
 
                 Τις ίδιες ημέρες επίσης, οι μαμάδες αναλαμβάνουν δράση και ετοιμάζονται να μας εκπλήξουν για άλλη μία φορά, με τις ωραίες τους χριστουγεννιάτικες κατασκευές, σε γούρια, στεφανάκια, κεριά και άλλα πολλά. Σας περιμένουμε λοιπόν Σάββατο 29 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου, από 09:00 έως 14:00. Φέρτε μαζί σας κέφι πολύ, ιδέες  και όσα υλικά νομίζετε πως θα φανούν χρήσιμα στην προσπάθειά μας.
 
                 Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Συλλόγου μας, θα «ανοίξει» φέτος τις πόρτες της, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, από 09:00 έως 15:00. Οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές των παιδιών μας, αλλά και των μαμάδων, θα σας περιμένουν να τις αποκτήσετε, σε μία αγορά που  θα περιλαμβάνει φυσικά και τα νόστιμα γλυκίσματα, φτιαγμένα από μαμάδες και μπαμπάδες, που και φέτος θα γίνουν περιζήτητα. Ταυτόχρονα, θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου. Επίσης, σας προτρέπουμε, εάν έχετε κάποιο αντικείμενο που δεν σας είναι χρήσιμο πια, αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλον, επικοινωνήστε μαζί μας ή φέρτε το στο σχολείο…. Ότι φέρετε, να είστε σίγουροι πως θα έχει την αξία του και τη σημασία του, στην προσπάθειά μας.
 
                 Φέτος, η γιορτή μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, από τις 18:00 έως τις 21:00, στο σχολείο μας και σας περιμένουμε να περάσουμε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο απόγευμα, γεμάτο μελωδίες, παιχνίδια, γεύσεις και αναμνήσεις. Σας περιμένουμε σε μία γιορτή, γεμάτη μαγεία, λάμψη και χαρά.
 
                 Την οργάνωση του μπουφέ για τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, την έχουν αναλάβει η Γιώτα Νεωφύτου και η Βάσω Σολδάτου. Επικοινωνήστε και συζητήστε μαζί τους, για τις νόστιμες λιχουδιές που προτίθεστε να προσφέρετε ή για τα αναψυκτικά που θα μπορούσατε να φέρετε.   
 
Το μυστικό της επιτυχίας όλων των εκδηλώσεων και των προσπαθειών μας, είναι η δική σας προσφορά και συμμετοχή, με μοναδικά συστατικά, την αγάπη, το μεράκι, την αλληλεγγύη, την κατανόηση … συστατικά που κάνουν τα Χριστούγεννα μοναδικά και λαμπερά … και ζεσταίνουν την καρδιά μας.
 
 

                Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας περιμένουμε να γεμίσουμε για άλλη μία φορά με χαμόγελα και όνειρα, το σχολείο μας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου